Opțiunea mea


Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu opțiunea mea să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale", a spus Nicuşor Dan la sediul de campanie al PNL Bucureşti.

Semnare electronica externi

El a argumentat că PNL are cel mai solid program opțiunea mea guvernare şi cea mai bună variantă de premier, respectiv Ludovic Orban, afirmând că acesta este de încredere, îşi ţine cuvântul, este loial, cu viziune, cu anvergură, vede mizele mari şi este preocupat de soluţii la probleme şi nu de beneficii de imagine.

Nicuşor Dan a afirmat că România are de absorbit "în viteză" 80 de miliarde de euro fonduri europene şi nu este timp pentru "experimente".

opțiunea mea fă repede 25 de mii

El a invitat românii să iasă duminică la vot şi să voteze pentru "dezvoltarea României şi noul Bucureşti". Nivelul clasei politice este cel pe care îl ştim cu toţii, al întregii clase politice.

opțiunea mea nu cel care știe despre bani câștigă

Avem duminică nişte alegeri importante. În urma acestor alegeri avem o uriaşă oportunitate de dezvoltare şi opțiunea mea bunăstare şi în momentul acesta partidul care este cel mai pregătit să fructifice această oportunitate este PNL", a mai spus primarul general.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare.

opțiunea mea cum să câștigi bani cu opțiuni binare cu un comerciant