Opțiune multiplă


Browser incompatibil

Selectaţi o opţiune, apoi apăsaţi. Pentru a nu mai fotografia cu mai multe expuneri, selectaţi [Dezactivare].

opțiune multiplă

Convenabil când fotografiaţi expuneri multiple gradual pe măsură ce verificaţi rezultatele. În timpul fotografierii continue, viteza de fotografiere continuă va scădea foarte mult. Folosit pentru expuneri multiple continue pentru subiecţi în mişcare.

Fotografierea continuă este posibilă dar următoare operaţii sunt dezactivate în timpul fotografierii: vizualizare ecran meniu, analiză imagine după fotografiere, redare imagine şi anulare ultima imagine. Expunerile singulare folosite pentru imaginile cu expuneri multiple sunt şterse şi doar imaginea cu expunere multiplă este afişată.

Medical Market - Opțiuni terapeutice moderne în scleroza multiplă

Atenţie Este posibil ca expunerea multiplă să nu fie disponibilă cu anumite obiective. Setaţi [Ctrl.

opțiune multiplă

Selectaţi o opţiune de unire, apoi apăsaţi. Adunare Expunerea fiecărei expuneri singulare este adăugată cumulativ. În funcţie de [Nr. Urmaţi aceste ghidaje de bază pentru a seta valoarea compensării expunerii. Ghidul de setare a compensării expunerii în funcţie opțiune multiplă numărul de expuneri Două expuneri: -1 stop, trei expuneri: -1,5 stop, patru expuneri: -2 stops Medie În funcţie de [Nr.

Pagina Sortare multiplă

Dacă fotografiaţi aceeaşi scenă cu mai multe expuneri, expunerea fundalului subiectului va fi controlată în mod automat pentru a obţine o expunere standard. În funcţie de culorile care se suprapun, acestea pot fi amestecate în funcţie de raportul de luminozitate sau întunecare a imaginilor. Setaţi [Nr. Selectaţi numărul de expuneri, apoi apăsaţi.

opțiune multiplă

Specificaţi imaginile care vor fi salvate. Pentru a salva toate expunerile singulare şi imaginea cu mai multe expuneri combinate, selectaţi [Toate img.

  1. Pagină multiplă
  2. Pagina Sortare multiplă

Pentru a salva doar imaginea cu mai multe expuneri combinate, selectaţi [Numai rez. Cu [Doar 1 cadru], fotografierea cu expunere multiplă va fi anulată automat după ce fotografierea încetează. Cu [Continuu], fotografierea cu expunere multiplă continuă până când setarea de la pasul 2 este stabilită la [Dezactivare]. Faceţi prima expunere.

opțiune multiplă

Când [P:Fcţ. Opțiune multiplă [ Numărul de expuneri rămasă este afişat pe ecran 1 pentru opțiune multiplă. Dacă apăsaţi butonul veţi putea vizualiza imaginea crealizată. Realizaţi următoarele expuneri.

  • Venituri constante constante cu internetul
  • Expunere multiplă
  • Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?
  • Aparat opțional

Imaginile realizate până în acel moment sunt afişate unite. Pentru afişarea doar a imaginii, apăsaţi butonul în mod repetat. În timp ce fotografiaţi, puteţi vedea imaginea cu expuneri multiple combinate creată până în acel moment, pentru a verifica expunerea şi cum opțiune multiplă fi unite imaginile, ţineţi apăsat butonul pentru previzualizare profunzime de câmp sau butonul atribuit [Previzualizare adâncime câmp] în [ : Personalizare butoane].

opțiune multiplă

Fotografierea cu expunere multiplă se va încheia după ce sunt realizate numărul stabilit de expuneri. Notă Cu [P:Fcţ.

Neurologie

Ca informaţii despre fotografiere, imaginea cu expunere multiplă are informaţiile de la ultima imagine înregistrată. Dacă [ : Stil foto] este setat la [Auto], [Standard] va fi aplicat pentru înregistrare.

Cu [P:Fcţ. În cazul expunerilor multiple, cu cât sunt mai multe expuneri, cu atât zgomotul, culorile neregulate şi benzile vor fi mai evidente.

Procesarea imaginii după ce finalizaţi fotografierea cu expunere multiplă durează mai mult când este opțiune multiplă [Adunare] lucru care va face ca lumina de acces să lumineze mai mult. Luminozitatea şi venituri pasive pe programele de Internet 2020 imaginii finale cu mai multe expuneri vor fi diferite de imaginea înregistrată afişată în timpul fotografierii la pasul 8.

Fotografierea cu expuneri multiple este anulată dacă setaţi butonul de alimentare la sau schimbaţi bateriile sau cardurile.