Tranzacționare nobilă, Resedinta intr-o nota nobila,3.000 mp, Rotbav, Brasov


tranzacționare nobilă fanion urs în tranzacționare

tranzacționare nobilă Imobilul se prezinta pe o compozitie personalizata, pe o suprafata de peste mp construiti si se desfasoara astfel: Casa istorica, reabilitata integral este compusa astfel: doua dormitoare generoase, un dressing, un living spatios, o bucatarie cu zona de dining, o baie cu cada si dus, cu aerisire naturala toate acestea insumand mp utili, plus o crama cu pivnita de 44 mp.

Un apartament de 2 camere cu intrare separata compus dintr-un living, dormitor, baie cu dus, cu aerisire naturala si o bucatarie, insumand 60 mp utili.

tranzacționare nobilă câștiguri pe internet 500 pe zi fără investiții

Curtea interioara, armonios amenajata, combina zonele de recreere cu cele practice intr-o linie speciala de design. Exigenta pentru calitate si confort a actualilor proprietari se regaseste in tranzacționare nobilă de inalta calitate, gen: gresie, parchet lemn masiv etc.

tranzacționare nobilă câștiguri cu recenzii de opțiuni binare

Proprietatea se bucura de o infrastructura locala avantajoasa, avand in apropiere: drumul principal catre Brasov si statia de autobuz. Situata intr-o zona selecta, linistita, aproape de natura, tranzacționare nobilă resedinta asteapta sa devina caminul familiei dumneavoastra.

tranzacționare nobilă tipuri ilegale de câștiguri pe internet

Consilier dedicat acestei oferte:.