Tranzacționare austria


Trading Tinmar este un participant recunoscut pe piața Europeană de energie electrică, fiind prezent tranzacționare austria 21 de țări Extindere continentală ÎnTinmar își continuă expansiunea în afara țării, prin obținerea primelor licenţe de trading de energie electrică pentru Bulgaria, Grecia, Austria și Germania.

tranzacționare austria

ÎnTinmar a obținut licenţele de trading de energie electrică și pentru Cehia și Slovacia. De asemenea, suntem în curs de licențiere și pe alte trei piețe din: Croația, Polonia și Slovenia. Rezultate excepționale în tranzacționarea de energie Înau fost tranzacționați pe platformele de trading atât pe piața autohtonă, cât și pe piețele externe în care Tinmar și-a stabilit prezența tranzacționare austria.

tranzacționare austria

Îns-a înregistrat o nouă creștere a volumului de energie electrică vândută pe platformele de tranzacționare naționale și internaționale, acesta ajungând la 7. Înam livrat GWh cantitate totală de energie, din care GWh către consumatori finali, iar GWh au fost tranzacționați pe platformele de trading regionale.

Clienţi Tinmar Energy.

tranzacționare austria