Opțiuni superbe


Primul lucru pe care îl vede un potențial participant este invitația — dacă te pricepi, abia așteaptă să vină; dacă greșești, invitația ta va merge direct la coș.

un mod nou de a câștiga mulți bani

Același lucru este valabil și opțiuni superbe felicitări: trebuie să te evidențiezi dacă vrei să îți amintească mesajul tău. Personalizarea propriilor felicitări era un proces lung și scump - dar nu și acum!

Cu Greeting Island și creatorul de invitații, acest lucru a dispărut. E adevărat - tot ce îți trebuie este smartphone-ul sau tableta și 5 minute!

mai multe semnale de tranzacționare dau

Creatorul de felicitări de la Greetings Island îți oferă opțiuni nesfârșite de inspirație și șabloane, care sunt ușor personalizabile! Personalizează-ți felicitările și invitațiile și fă ca evenimentul sau felicitarea ta să iasă cu adevărat în evidență!

pisica face bani video

Personalizează-ți propriile felicitări și invitații superb proiectate pentru fiecare eveniment - durează doar câteva minute! Adaugă texte, fotografii, schimbă fonturile și culorile pentru a se potrivi energiile.

După ce ai terminat, alege să descărcaci, să trimiți online sau să imprimi!

Creați poze și clipuri video uimitoare cu iPhone-ul Camera iPhone-ului vă ajută să faceți poze superbe în orice situație, de la evenimente de zi cu zi la portrete asemănătoare celor dintr-un studio. De asemenea, puteți înregistra clipuri video în timp ce fotografiați și puteți face poze luminate în situații cu iluminare slabă. Utilizați instrumentele de editare din aplicația Poze pentru a face ajustări ulterioare.

Descarcă Creatorul de invitații acum și începe să îți creezi propriile felicitări de neuitat! Afișați mai mult.

investind în internetul lucrurilor