Opțiuni index


Crearea unui index într-o bază de date model de diagramă Deschideți baza de date model de diagramă. Faceți dublu clic pe tabelul la care doriți să adăugați un index și apoi, în fereastra de Proprietăți bază de dateîn lista Categoriifaceți clic pe indexuri.

Chat online

Faceți clic pe Nou. În caseta de dialog Creare Indextastați un nume pentru indexul și apoi faceți clic pe OK. În lista Tip de Indexselectați o opțiune pentru a opțiuni index un index unic sau nu este unic. În lista Coloane disponibileselectați numele fiecare coloană pe care doriți să le includeți în acest index, și apoi faceți clic pe Adăugare.

În lista de Coloane indexatebifați caseta de selectare Asc pentru a crea un index care are o ordine de sortare ascendentă sau debifați caseta de selectare pentru a crea unul care are o ordine opțiuni index Sortare descendentă.

câștigați bani pe internet, fără investiții

Bază de date model de diagramă se actualizează automat. Notă: Unele aplicații de baze de date are o limită pe tip și numărul de indexuri, aveți posibilitatea să creați fiecare tabel.

bani cum se face rapid mulți bani

Pentru informații specifice, consultați documentația de sistem DBMS de gestionare de baze de date. Eliminarea unui index Deschideți baza de date model de diagramă.

prevederi privind bonusurile și opțiunile

Faceți dublu clic pe tabelul care conține indexul pe care doriți să îl ștergeți și apoi, în fereastra de Proprietăți bază de date Tendințe comerciale pe internet, în lista Categoriifaceți clic pe indexuri. În lista de nume de Indexselectați numele indexul pe care doriți să îl ștergeți și apoi faceți clic pe Ștergere.

 1. Promotii Cartela Vodafone - Loialitate Prepay | Cartela Vodafone
 2. Tarifele ofertelor sunt exprimate in eurocredit valoare activata.
 3. Opțiuni binare bonus 2020
 4. Opțiunile de index sunt o modalitate excelentă pentru comerciantul novice de a învăța elementele de bază ale opțiunii de a investi.
 5. Ei includ.
 6. Unde găsești Cartela cu Net în orice magazin Vodafone sau la distribuitorii autorizați.
 7. Index of /DocArh/MC/Motion Controllers A/Optiuni, accesorii

Editați proprietățile de index Deschideți baza de date model de diagramă. Faceți dublu clic pe tabelul care conține indexul pe care doriți să îl editați și apoi, în fereastra de Proprietăți bază de dateîn lista Categoriifaceți clic pe indexuri.

În lista de Nume de Indexselectați numele indexul pe care doriți să îl editați.

panda robot opțional

Editați proprietățile de index, efectuând oricare dintre următoarele: Pentru a specifica un nume nou pentru index, faceți clic pe Redenumire. Pentru a specifica un index unic sau multiplu, alegeți o opțiune în lista tip de Index.

 • Opțiuni de Internet în Roaming pentru Cartela PrePay – Travel Data | Orange
 • Strategia de tranzacționare a tendințelor de opțiuni binare
 • Campionat comercial
 • Câștigurile pe Internet fără programe afiliate

Pentru a specifica atributele specifice driver index, faceți clic pe Opțiuni. Adăugarea, eliminarea sau Reordonarea coloane dintr-un index Deschideți baza de date model de diagramă. Faceți dublu clic pe tabelul care conține opțiuni index pe care doriți să îl modificați și apoi, în fereastra de Proprietăți bază de dateîn lista Categoriifaceți clic pe indexuri.

cum să faci bani pe computer

În lista de Nume de Indexselectați numele indexul pe care doriți să îl modificați. Alegeți una dintre opțiuni index Pentru a adăuga o coloană la un index, sub coloane disponibile, selectați numele coloanei și apoi faceți clic pe Adăugare. Pentru a elimina o coloană dintr-un index, sub coloane indexate, selectați numele coloanei și apoi faceți clic pe Eliminare.

Pentru a reordona o coloană, sub Coloane indexate, selectați numele coloanei, apoi glisați numele de coloană în noua sa poziție din listă.