Opțiunea curcubeu


Pictura Colorata - Tutorial Arta Romania - DiY incepatori #AcrylicApril 13

Adăugați în lista de dorințe Instalați Bule și curcubeu este o distracție, de jocuri gratuite viu cu efecte generate în Open Opțiunea curcubeu. Decoreaza ecranul telefonului acest wallpaper frumos. În mijlocul a cererii, veți găsi mai multe opțiuni interesante, defilați tapet la atingere, sau Gyro opțional.

Puteți crea propria imagine de fundal, inclusiv numai acele elemente care vă place. Bule și curcubeu monitorului vii este complet interactiv, toate obiectele reacționează la atingerea ta.

în cazul în care puteți câștiga mai mulți bani

Caracteristici App:- 4 medii fantastice a alege de la- Ploaie Animate- Efectul de apă - pentru a obține efectul de tobogan de apă degetul pe ecran- opțiunea curcubeu forme baloanelor 3D - presa pentru a izbucni bule- 5 tipuri de fluturi colorat- 4 tipuri de frunze- 4 tipuri de petale frumoase- Particule clipesteLa fiecare fel pe care le puteți schimba dimensiunea, viteza, și valoarea elementului. Aspectul final de tapet depinde în întregime de tine.

Dacă aveți probleme cu tapet de zi cu bule și curcubeu, în loc de oferindu-ne o evaluare negativă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail opțiunea curcubeu de revizuire pe scurt problema.

venituri pasive pe site- urile de internet

Aceasta ne va ajuta să rezolva în următoarele actualizări de imagini de fundal vii. Bule și curcubeu vii tapet este gratuită, dar conține anunțuri în interiorul aplicației. Veniturile din publicitate ne va ajuta să creeze aplicații gratuite noi, atractive.

nou în a face bani online

Toate permisiunile sunt necesare numai pentru anunțurile și sunt gestionate de către furnizorii de încredere. Afișați mai mult.

opțiuni binare lbertex