Opțiunea 100


Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

opțiunea 100 cum să faci bani pe internet în străinătate

Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent opțiunea 100 ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming.

Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție.

opțiunea 100 consilier semnal pentru opțiuni binare

Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband.

Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase.

Lista completă este disponibilă pe www.

NISSAN LEAF / 7.1 seconds at 100 / electric vehicles / electric cars

Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea opțiunea 100 în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici. Traficul nelimitat se alocă în fiecare zi de valabilitate a opțiunii de la momentul activării Bonusului.

opțiunea 100 câștiguri reale pe internet sfaturi

Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de opțiunea 100 care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform Condițiilor de utilizare a serviciilor preplătite. Telekom Romania Mobile își rezervă dreptul de a prelungi, modifica sau de a retrage oferta în orice moment, în situația în care consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

EXCEPTII: Apelurile internationale catre mobil efectuate spre destinatiile opțiunea 100 mai sus utilizand prefixele din tabelul urmator, cat si cele catre alte destinatii decat cele de mai sus, vor fi taxate la tariful standard international disponibil la cartela detinuta de utilizator.

opțiunea 100 cele mai rapide plăți cu opțiuni binare