Opțiune scenariu,


Crearea și utilizarea scenariilor în aplicația Locuință de pe iPhone În aplicația Locuințăputeți crea scenarii care opțiune scenariu permit să controlați mai multe accesorii opțiune scenariu același timp.

Crearea unui scenariu Apăsați fila Locuință, apăsațiapoi apăsați Adăugați un scenariu. Selectați accesoriile pe care doriți să le includă acest scenariu, apoi apăsați OK. Primul accesoriu pe care îl selectați determină camera la care va fi alocat scenariul.

Dacă selectați mai întâi veioza din dormitor, de exemplu, scenariul este alocat dormitorului.

Acasă » Declarații » Scenariu de executare a unei opțiuni valutare cu acoperire a depozitelor. Opțiune valutară cu acoperire a depozitului: caracteristici, condiții Scenariu de executare a unei opțiuni valutare cu acoperire a depozitelor. Opțiune valutară cu acoperire a depozitului: caracteristici, condiții În capitolul anterior, am explorat cele trei tipuri principale de contracte care sunt utilizate în schimbul valutar: spot, forward și futures.

Configurați fiecare accesoriu la starea dorită atunci când rulați scenariul. Utilizarea scenariiloralegeți camera la care este alocat scenariul, apoi realizați una dintre următoarele: Rularea unui scenariu: Apăsați scena.

opțiune scenariu

Modificarea unui scenariu: Țineți apăsat un scenariu. Puteți să schimbați numele scenariului, să îl testați, să adăugați sau să eliminați accesorii, să includeți scenariul în Favorite și să ștergeți scenariul.

opțiune scenariu

Dacă HomePod-ul face parte din scenariu, puteți alege muzica pe care o redă. Scenariile favorite apar în fila Locuință.

opțiune scenariu