Emulare opțiune, Cum se rezolvă problemele emulatorului PUGB pentru Gaming Buddy


E-mail Lakka este o distribuție Linux care este bazat pe emulatorul consolei de jocuri RetroArch, care oferă emularea unei game largi de dispozitive și acceptă caracteristici avansate, cum ar fi jocuri multiplayer, conservarea stării, îmbunătățirea calității imaginii jocurilor vechi cu shadere, derularea jocului, conectarea la cald a consolei de jocuri și streaming video.

emulare opțiune

Odată ce ați configurat totul, veți avea o consolă de jocuri all-in-one pentru a emula totulde la jocuri Atari la jocuri Playstation. Index 2 Descărcați Lakka 2.

emulare opțiune

Odată cu includerea acestei noi versiuni a RetroArch 1. De asemenea, Lakka include un scaner manual de conținut Nu există nicio cerință pentru baza de date a listelor de redare.

emulare opțiune

Această nouă metodă de scanare pur și simplu preia toate fișierele care se termină cu o extensie cunoscută dintr-un folder și le adaugă în lista de redare pentru sistemul respectiv. Mai mult decât atât, experiența cu jocurile PS1 este îmbunătățită PlayStation1 care necesită mai mult de un disc.

Adică cei care solicită să plaseze un al doilea disc, deoarece jocul este foarte extins. De asemenea toate notificările de spam au fost eliminate, prin care notificările sunt acum afișate numai în caz de eroare sau când meniul în sine nu oferă suficient feedback vizual rețineți că utilizarea tastelor rapide pentru a schimba discurile produce în continuare notificări în stil vechi, deoarece acest lucru se face în mod normal numai în timp ce conținutul rulează, adică fără meniu.

emulare opțiune

Durata notificărilor informații legate de disc, de asemenea a fost redus la un nivel mai sensibil. Psau partea din nucleele Lakka pe care o putem găsi către noii nuclei vitaquake2 și vitaquake3 care este disponibilă doar pentru platforma generică deocamdată.

emulare opțiune

Un alt nucleu este cel al NeoCD o versiune emulare opțiune a emulatorului NeoCD Neo Geo CD, este mai precis și funcționează mai bine decât emulatorul independent anterior, chiar și pe hardware-ul low-end, cum ar fi un Raspberry Pi.

Dosbox este acum înlocuit cu dosbox-svn, deoarece kernelul dosbox-svn a fost adăugat anterior, dar din moment ce sa dovedit a fi mai bun, acum este înlocuit. Descărcați Lakka 2.

PUBG nu funcționează Jucătorul Battlegrounds cunoscut de către Battlegrounds este lupta împotriva loviturilor de război, care a făcut jocuri de noroc multiplayer de furtună pe Windows, Android, iOS și console. Acest emulator permite jucătorilor să joace gratuit jocul Battlegrounds Mobile al lui PlayerUnknown pe Windows cu tastatură și mouse. Cu toate acestea, Tencent Gaming Buddy este încă în versiune beta în acest moment și nu funcționează întotdeauna. Acestea sunt câteva rezoluții care ar putea rezolva Tencent Gaming Buddy blocat la 98 la sută.

În secțiunea de descărcare, veți putea obține imaginea în funcție de locul în care doriți să ruleze sistemul, deoarece, așa cum am menționat mai sus, Lakka are imagini pentru diferite dispozitive.

Legătura este aceasta.

emulare opțiune

Pentru cei care sunt utilizatori Raspberry Pi, Când obțineți imaginea, emulare opțiune instala această imagine pe SD cu ajutorul Etcher. Sau dacă sunt utilizatori PINN sau NOOBS, pot căuta sistemul în catalog, deși în acest moment noua versiune a emulare opțiune sistem nu apare încă, în câteva zile, sistemul trebuie să îi informeze despre actualizare, astfel emulare opțiune să poată fi descărcat și instalat.

Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială.

Adăugați în lista emulare opțiune dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? I provide a floppy with freedos just to make the emulator boot after app installation. I provide also a virtual HD ready to use for OS installations. It's possible to create shortcuts for different systems if the home launcher allows it. A smart way to use the app is to create the VM on PC and then copy it inside the android device.

Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.